Lahjoja

Bitcoin Wiki से
यहाँ जाएँ: भ्रमण, खोज

BitcoinWiki-kansantietosanakirja aloitti hiljattain olemassaolonsa, mutta me olemme sijoittaneet paljon vaivaa sen kehittämiseen. Joka päivä Free Bitcoin Community-yhteisöä kannattavat kiinnostuneet ihmiset julkaisevat artikkeleitaan tällä verkkosivulla levittääkseen tietoja kryptovaluutteista. Omin voimin me käännämme artikkeleita eri kielelle jotta ihmiset koko maailmasta voivat löytää tarpeellisia ja uniikkitietoja.

Olemme sitä mieltä, että tietojen Bitcoinista hajauttaminen kannattaa Bitcoinin pääkäsitystä, siksi BitcoinWiki eristäytyy toisista tietosanakirjojen portaaleista.

Mikä tahansa henkilö voi kannattaa tätä epäkaupallista hanketta, jonka perusteena on Bitcoinin käyttäjien innostus. Me olemme etsimässä ystävällisiä ihmisiä, joille Free Bitcoin Community-yhteisön kehitys ei ole samantekevää. Me tarvitsemme apua portaalin kehityksessä, johon kuuluu ennen kaikkea artikkelien kiejoittaminen ja lisääminen sekä tietojen Bitcoinwiki.org-verkkosivusta levittäminen.

Sen lisäksi saat lahjoittaa Free Bitcoin Community-yhteisön rahastoon:

kehyksetön|vasen

17hxeNzSThGXFpsNWQxgnkYSaxHMWiJXpL

Kerätyt varat kulutetaan käännöksiin, tietografiikan luomiseen ja Bitcoin-tietokilpailun kehittämiseen (jotta tarkistaa tietoja Bitcoinista). Pyydämme käyttämään muutama minuutti aikaasi verkkosivoun toiminnan kannatukseen.